Powered By Blogger

laupäev, 4. veebruar 2012

Kuulsusjanusest e-mailide väljatrükist Hannesest

Väike lugu kuulsusjanusest e-mailide väljatrükist nimega Hannes. Hiljaaegu leidis üsna kopsakas ja sisuline e-mailide väljatrüki pakk Hannes - parajalt paks ja positiivne, et teda ikka piisavalt ei väärtustata. Ta tahtis, et temast teataks kõikjal, võib-olla näidataks isegi teleris ja tsiteeritaks raadiosagedustel. Et suured ja valitsuse poolt hästi kinnimakstud päevalehed avaldaksid tema kõige kauneimaid lehekülgi, et Pealtnägija näitaks tema salajasi soppe ja Rahva Teenrid mediteeriks tema sisukaimate lõikude üle. Paraku ei huvitanud Hannese väljatrükk pikka aega mitte kedagi. Keegi ei kutsunud teda oma telekanalisse, keegi ei palunud talt raadiointervjuud ega huvitutud temast ka peavoolu ajalehtede meediakülgedel. 
                      Vedeles Hannes kuskil Vana-Viru tänava maja lauanurgal ja ootas oma õnnepäeva. Mööda astus šoti nimega nooruk Ivor, kelle meelest e-mailipakk oli kuidagi iseäralik, ehk liialtki tüse, aga siiski seksikas. Haaras selle kaenlasse lootuses, et saab talle pakkuda tagasihoidlikku, kuid siirast võimalust ennast näidata ühes viimases ausas ajalehes. Ent ka sellel teel kerkisid tema ette ootamatud ületamatud takistused, sest kõrgemad jõud leidsid, et ta pole veel piisavalt valmis oma sügavamaid väärtusi avama, et need on liialt intiimsed ja seotud riigi kõrgeima võimu ambitsioonidega.
                      Seejärel tormas kohale eriagentuuri QP jälitusjõuk, kelle ülesandeks on leida kõikjalt hämarast ja pimedast uusi noori staarihakatisi. QP haaras paki endaga kaasa ja sulges selle oma seifi ootama õiget hetke, et tema pealt head raha teenida, aga mitte nüüd, vaid näiteks superstaari valimiste aastal, kui kõiki huvitavad värsked, salapärased tegelased.                                                                                                                                                                      Nii sattuski Hannese nimeline e-mailipakk vihma käest räästa alla. See ongi liiga edevate pakikeste ja muude delikaatsete andmekogude saatus, kes liialt himustavad kuulsust, ehkki neil pole tegelikult mingit potentsiaali kellegi teise kui kuulsust rahaks pöörava ihara QP jaoks. Ja QP-gi viskab lõpuks Hannese prügimäele, kui temast tõelist staarsüüdistajat ei saa.

Kommentaare ei ole: