Powered By Blogger

kolmapäev, 9. august 2017

Sajandi häbitegu


Jälgin Harju maakohtust saabuvaid Delfi sõnumeid ja mõtlen isekeskis, miks? Miks on vaja rakendada uurijaid nii KaPos kui prokuratuuris, ja nüüd ka kohtu suuri ressursse, et meile tõestada, et tegu on täiesti alusetu, häbiväärse, demokraatiat alavääristava protsessiga!? Kas tõesti iseseisev Eesti vajab oma loojate üle sellise farsi korraldamist?
Kutsuge siis kohtusse Karl Vaino, Indrek Toome, Tiit Vähi, Mart Siimann ja kümned teised inimesed, kes Eesti iseseisvuse tagasid. Miks just Savisaar? Kas sellepärast, et ta on suutnud üle elada kõik isamaalikud ja reformistlikud korruptsioonipesad, langemata nende ahvatlustesse!? Kas tõesti prillikivi tuleb puruks lüüa nii tema poliitiliste vastaste kui kahjuks ka endiste sõprade jõuga?
Häbi peaks olema, häbi meie Eesti riigi pärast!

1 kommentaar:

priit Hõbemägi ütles ...

Loomulikult on see poliitiline protsess,rahvas(vähemalt osa nooremaid)on pandud uskuma ,et Savisaar ongi suller,kes on vaja iga hinna eest süüdi mõista. Üks prokuröridest,kelle e-mail sai avalikuks tunnistas ju ka ,et siin pole mingit koosseisu , aga nüüd vahetult enne valimisi on vaja poliitprotsessi. Mainstream -meedia on oma töö teinud-see on eesti dreyfussi-protsess!