Powered By Blogger

reede, 16. detsember 2016

Rahvusringhäälingust 13 aastat tagasi

Seoses ERR-i 90. aastapäevaga olen täna kl 9.15 kutsutud Vikerraadiosse rääkima oma raadiominevikust. Seoses sellega soovitan kuuöata 13 aastat tagasi tehtud kommentaari. Eriti neile, kes on mind süüdistanud Kremli-meelsuses.
https://arhiiv.err.ee/vaata/paevasuda-paevasuda-mart-ummelase-meediakommentaar-15697

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Intervjuu hakkas siiski 9.31, oli väga kosutav taas kuulda seda rahulikku ja sisendusjõulist häält. Tuhka siiski ei maksaks endale pähe raputada, mäletatavasti näiteks Kersna ajas terve ETV tagajalgadele lauskriitikaga omade pihta, tegi aga vabandamata( avalikult) saateid seal edasi.

priit Hõbemägi ütles ...

Ma ühinen ka eelkommijaga,et tuhka pole küll põhjust pähe raputada... selle Lepa juhtumiga seoses on arusaamatu ,et tõmmati või orgunniti võimalus ka Mardile eetrikeeld anda.See kõik meenutab Pätsi-aegset vaikivat ajastut,kui Päts pani Postimehe kinni.Kas TTV nõukogu esimehel on siis endal mingi luukere,et lükkas alamad kohe ette?Nõukogu esimees oleks võinud ju vähemalt toimetajat,kes ei ole OÜ Videomeediaga mitte kuidagi seotud, kaitsta.Minul on küll kahju neist saadetest,mis nüüd kinni pandi ja siiralt kahju Mardi saatest eemaldamise pärast. Võib-olla kuni 20.jaanuarini mõtleb (Tallinna linn) ja TTV nõukogu esimees ringi!TTV-s on ikka palju häid saateid ,eriti kui võrrelda ETV-ga.